eBuddy Mobile Messenger

eBuddy Mobile Messenger para Nokia Beta 2.2.0

Puike multi-messenger voor Nokia-telefoons

Uitmuntend
8

EBuddy Mobile Messenger is een gratis multi-messenger voor je Symbian-telefoon. Niet alleen chatdiensten zoals Windows Live Messenger, Google Talk, ICQ en Yahoo! Messenger zijn geïntegreerd, maar ook talloze sociale netwerken.

De populaire eBuddy-software is bijna op elk besturingssysteem beschikbaar en koppelt meerdere chatprogramma's aan elkaar. Zo importeer je contacten van Live Messenger, Yahoo! Messenger, Google Talk, Facebook, ICQ en MySpace. EBuddy Mobile Messenger is wellicht de meest uitgebreide mobiele chatter onder de zon.

In een heldere interface vind je je Buddies, Chats en Accounts. Een druk op de knop Menu roept opties op, daarnaast vinden we een chat-knop (druk erop om met iemand te kletsen) en rechts onderin het scherm huist de knop 'Settings', waarvandaan je logischerwijze de instellingen opent.

Maak een account aan voor eBuddy Mobile Messenger en er gaat een wereld voor je open. Met eBuddy heb je al je chatprogramma's en sociale netwerken onder één digitaal dak, iets dat grote opluchting biedt. Vergeet urenlang gesurf en het wisselen tussen programma's: eBuddy Mobile Messenger heeft het allemaal.

Meeste downloads Extensies & Tools voor Java

Meer
eBuddy Mobile Messenger

Download

eBuddy Mobile Messenger para Nokia Beta 2.2.0

Beoordelingen about eBuddy Mobile Messenger